02 januari 2006

Kerstvakantie

Met papa's verjaardag komt er meteen een einde aan de vakantie van papa en mama. Het is hét moment voor de vrienden om even langs te komen en de nieuwjaarswensen, samen met de verjaardagsgroet voor papa, uit te wisselen maar voor papa en mama betekent dit het onherroepelijke einde van hun kerstvakantie. Einde ook van een zeer mooie en sfeervolle periode waarin we zalige nachten gehad hebben met Tom. (Onrustig maar hij werd toch nooit echt wakker - opstaan rond zeven, halfacht en acht uur). Deze week heeft ons gezinnetje echt deugd gedaan: we hadden echt nog eens tijd voor elkaar. Geen gerush om ergens op tijd te komen en veel tijd om te genieten van elkaars gezelschap en van vrienden.

Tom had het vandaag weer lastig... Hij was nog steeds niet 'op schema' en vindt zijn draai niet meer. Deze ochtend was ie iets vroeger wakker dan we ondertussen gewoon zijn (ok, 7.00 uur is nog een luxe) maar je merkt het: op andere momenten dan normaal is niets meer goed en kan je hem moeilijk tevreden maken.
Nu, goed, morgen bij de onthaalmoeder en die zal hem wel weer 'afstellen'. Waarom lukt dat bij ons niet? (Misschien was het onrustige klimaat niet zo'n goede omgevingsfactor? - Het was hier bij momenten zeer druk).

Zus is vertrokken voor haar tweede week kerstvakantie: ze slaapt niet eens meer thuis tot het volgend weekend...

Tom is ondertussen, zo rond 22.00 uur, eens uit bed gehaald en na nog wat geluidjes in de babyfoon lijkt alles nu rustig...

Bedtijd... morgen werkdag...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage