05 december 2005

Sinterklaas is geweest !!!


...zaterdag in de vooravond.

Tja, dochterlief was er eigenlijk al een hele tijd gerust in: Sinterklaas had gezegd dat er dit jaar geen stoute kindjes waren dus hoefde ze er niet teveel moeite voor te doen. Vlugvlug een tekening gemaakt en in een schoen gestopt en voor het raam geplaatst. Tja, daar stond het natuurlijk niet veilig voor onze Tom die er niets vermoedend over reed met zijn loopwagentje.

Vrijdag was de goedheilige man nog niet geweest en toen zus zaterdagochtend in de turnles gehoord had dat ie al bij een aantal kinderen in de buurt geweest was, begon ze toch een beetje ongeduldig te worden. Daarom is ie dan ook in de vooravond geweest. Waren we toch net niet thuis, zeker...
De vreugde was groot... Uitgelaten schreeuwde ze het uit: 'de Sint is geweest !!'

Tom liet het allemaal aan zich voorbij gaan. Het gebeurt nog dat zus uitgelaten door het huis loopt te roepen dus dat is hij al gewoon. Voor hem bracht de Sint een nieuwe duw- en loopauto. We kijken al uit naar iets beter weer (en de winter moet nog beginnen).

De nachten zijn zalig... (Ik schrijf dit op tegen de periode dat het niet meer zo is opdat we ons nog zouden herinneren dat het ooit beter was).

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage