27 augustus 2006

Weekend



Een zalig weekend gehad met Tom!

Zaterdagvoormiddag moest mama terug voor het onderzoek van de Gentse Universiteit rond spel en communicatie tussen moeder en kind bij kinderen waar autisme vermoed wordt of vastgesteld is. Ach, het is eens de moment waarop je iets kan terugdoen voor de wetenschap... en het sterkt mama ook wel wat. Je ziet er je kind op een andere manier, in een andere situatie, met ander speelgoed,... en je leert er ook wel uit.

In de namiddag deed Tom een stevige tuk terwijl zus naar een verjaardagsfeestje was. Nadien nog even buiten gespeeld... Een echt content baaske!

's Avonds hebben we nog het meest genoten: met ons viertjes een knus momentje samen in de zetel voor de televisie. Tom is geen knuffelaar maar vond toch zijn rust bij ons. Nog eens de Zonnekinderen gezien... en de Kampioenen, een traan en een lach dus.

Einde van een mooie, rustige dag om dankbaar voor te zijn... en een mooie nacht die erop volgde.

Om 7.00 uur was hij er. In de voormiddag zus weggebracht bij de ouders van mama want daar was in het dorp iets te doen met veel springkastelen. Ideaal dus om haar eens te laten uitleven. Ze zal daar nu een tijdje blijven... laatste week van de schoolvakantie!



Mama, papa en Tom trokken naar een bevriend koppel voor een gezellige namiddag. Tom was zeer genietbaar, sliep ook weer een stevige tuk en bleef zeer aangenaam. Een zomerse vakantiezondag: lekker weertje, lekker eten, een stevige wandeling, lieve vrienden,... zalig! (Dankjewel J&H&...)




Zijn eten blijft een probleem. De bordmaaltijden worden steeds vroegtijdig beƫindigd met een huilbui en Tom die niets meer wil. Schijnt enkel bij ons te zijn... maar waarom?

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage