21 augustus 2006

Nieuw bed

Toen mama Tom deze ochtend ging wekken, was die alweer aardig aan zijn bedrand aan het knagen. Naast het gevaar voor splinters is er ook nog de verf waarover we niets weten.
Zo kon het niet verder dus slaapt Tom vanaf nu - en in afwachting van beter - in alweer een ander bed.

Update
We hadden op z'n zachts gezegd een heel onrustige nacht. Het begon al in de vooravond dat Tom blijkbaar zijn draai niet kon vinden en om 1.00 uur was het prijs: een klaarwakkere Tom genoot alweer van een nieuw aangebroken dag. Om 2.00 uur kregen we er hem toch weer in en om 2.15 uur was het stil.
Ook deze nacht belooft niet veel goeds: het is 22.30 uur en Tom is nog geen kwartier stil geweest.

22.45 uur: het is stil op de kamer; morgen weten jullie tot hoelang...

Update2:
Tom heeft het uiteindelijk uitgehouden tot de ochtend... Het viel dus mee.
Wat het is, we weten het niet maar ook vanavond was hij weer de ganse tijd aan het wenen... Om 21.15 uur nog steeds actief... Nadien toch maar in bed gestoken en tiens... geen geluid meer.
Nuja, geen geluid meer moet je begrijpen als de gebruikelijke geluidjes die door de babyfoon komen... en dan het bang afwachten of het niet méér wordt.
Hoedanook... Tom is onzen 'zomerboy' niet meer. Misschien moeten we toch met hem verhuizen naar het diepe Zuiden: veel zon, veel warmte,... en zalige namiddagdutjes en nachten. Misschien voelt ie ook al de 'stress' rond het organiseren van de dagelijkse drukte want zus zit op een kamp en moet meteen ook veel vroeger op. En met twee ouders die voltijds werken...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage