20 augustus 2006

Terug

We zijn terug.

Met de overgang naar augustus veranderde meteen ook het weer. De zwarte voetjes werden dus binnen gemaakt. De grijze wolken brachten ook slecht nieuws mee uit onze vriendenkring. En ons verlof moest nog beginnen...

Maar 't is mooi geweest. Een weekend met bevriende koppels en kindjes in De Haan. Tom moest wel wat wennen aan de drukte maar hield goed stand. Alleen de zondag was ie er al om 5.00 uur en stond mama met hem reeds om 7.00 uur op de dijk.

Op de foto: Tom met Marthe die hem steeds speelgoed of een knuffel bezorgde toen ie begon te wenen.


Nadien 4 dagen Frankrijk zonder kindjes... rust, stilte, samen nog eens de tijd nemen voor een zonsopgang, lekker eten, wijntje uit de streek, een zalig en rustiek hotel. 'La Bourgogne' in al zijn charmes dus. Eveneens genoten van de diensten in de baziliek te Vézelay, écht een aanrader!

Op de terugweg nog even gestopt in Chablis. Jammer dat we nog zo ver moesten... Hieronder een sfeerfoto van een minder bekend deel van Chablis.


Voor zus was het alle dagen feest: thuis of ergens anders, er viel altijd wel ergens iets te doen.

En Tom?
De nachten zijn, op twee uitzonderingen na, nog altijd zeer goed en zijn middagdutje doet ie meestal ook goed.
Zijn eten ervaren wij als een probleem: elke maaltijd, een fles of bordmaaltijd, eindigt met een huilbui en vaak nogal colèrig. Met een b

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage