26 februari 2006

Warm

"Tom, je hebt op je mama geplast. Door de pamper, door je hemdje én je pyama heen. Je lag zeker op je gemak! Ik voelde het hier zo ineens warm worden."
Tom kraait van plezier... een content ventje. Zo was ie al gans de namiddag: een opgewekt en content ventje.
Verversen en naar bed. Niet als straf maar gewoon omdat het ondertussen tijd geworden was. Zus lag al een tijdje in bed.
Zo eindigde het eerste weekend van de krokusvakantie. Met een ongelukje...
Einde ook van een dag die vooral in het teken van zus stond. Ze was met een zeer goed rapport naar huis gekomen en als beloning én ter compensatie voor wat soms wegens Tom niet mogelijk is, zijn we met haar naar Disney on Ice geweest. Zus was ferm onder den indruk en bij momenten ferm ontroerd, de zakdoek in aanslag. Maar met zinnetjes als: "O'hana betekent familie en familie betekent nooit achterlaten." en een meisje dat haar diertje dreigt te verliezen, werkte Disney weer eens sterk op het gemoed. Bij meerdere bezoekers trouwens.
Een afsluitend bezoekje aan de Quick maakte het geheel pas echt àf voor haar. Meerdere keren nadien zei ze dankjewel voor de mooie dag.
Einde ook van een druk weekend met een hoop georganiseer want iedereen moest op verschillende momenten op verschillend plaatsen zijn.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage