03 december 2007

Nachten

Voor de tweede nacht op rij is Tom onrustig. Vorige nacht ook al tussen 23.00 - 02.00 uur. Niets ernstigs... maar wel onrustig.

Verder zijn we alweer bezig met een anti-bioticakuur voor zijn neusje. Meteen een doos van 3 doses gekocht want de winter is nog maar begonnen... en we zullen het nog wel kunnen gebruiken. (Niet alles ineens, uiteraard).

1 reacties:

Op 3/12/07 10:23 , Blogger great-luky zei...

Luka heeft ook zware nachten gehad, dit weekend. Onrustig, zee vlug wakker. Ook heel veel last van vieze hoest en neusloop. Hou men hartje vast, want rsv-virus is weer hard aan het rondwaaien en ze is er al zo gevoelig voor. Die specialiste is er eentje uit Leuven, Gasthuisberg. Als ik eens op haar naam kon komen hé. Ik ga het straks eens vragen aan Kris, die weet het wel. dan horen julie het ook natuurlijk. Alé als ik het hier neerpen haha. Ja dat was me nogal een sinterklaasweekend dare. Met Luka viel het op dat punt dan weer goed mee. Ach ja, wat voor de een al een slecht gaat, loopt voor de ander dan weer goed hé. Al een geluk dat ze verschillend zijn, klinkt dubbelzinnig hé, haha. Altijd blijven lachen zeggen ze tegen mij, ook al doet het soms pijn. Groetjes en als het lukt, proberen wat bij te slapen hé, dat jullie er niet onderdoor gaan. xxx

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage