01 oktober 2007

Weekendje herfst



...met het gezinnetje in voor onze tiende keer Center Parcs. Nichtje mocht ook weer mee na de goede ervaringen van het Pinksterweekend in dat andere park. Tja, die parkformules doen wij al langer en zijn voor onze kinderen echt wel ideaal. Op die plaatsen mag en kan hij gewoon zichzelf zijn. En ja, er zijn mensen die naar hem staren maar het stoort niet. Daar toch niet...

Was echt wel een weekendje herfst: regen op vrijdag en zaterdag, mooie zonnige zondag en alweer regen op maandag... De reclame belooft elke dag 30° en dat was het dan ook... binnen.

Tom genoot van alles om zich heen: de rust tijdens de wandelingen in de herfstkleuren, het stappen tussen zus en nichtje, de speelpop zijn van zus en nichtje, spelen in Baluba,... Alleen het zwembad was niet echt zijn ding. Zijn we met hem ook maar één keer naartoe geweest. Is voor ons ook een beetje aftasten: we moeten nog eens bevragen op school wat ze nu precies zo allemaal doen met hem in een zwembad.

Verder sliep hij er het klokje rond en dat is natuurlijk ook heel wat. In de namiddag een uurtje. En altijd een zeer content ventje.

Een foto van een drinkende Tom
hadden jullie nog tegoed.


Je zou toch wegsmelten als je hem zo ziet zitten, niet?

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage