13 november 2005

Einde van een lang weekend dat begon met Wapenstilstand. Tom was over het algemeen in goede doen. De nachten waren behoorlijk rustig... behalve vorige nacht toen hij om 1.00 uur klaar wakker was. Maar ondertussen weten we het al: heel kort en intens entertainen en hij slaapt weer verder... Handig als je het weet maar je hebt natuurlijk niet altijd zin 's nachts... (Hij wel dus...) Ook deze nacht kraakt de babyfoon met tussenposen maar papa is nog niet naar bed en dan kan het hem ook niet echt schelen. (Als ie er maar niet hoeft voor op te staan).

In de late namiddag werd Tom lastig, niets was nog goed... en dan weten we dat er waarschijnlijk een probleempje is met zijn ontlasting. Glycerinesuppo's werken zeer goed bij hem en even later hadden we weer een tevreden ventje met een verlicht gevoel.

Vanavond de vragenlijst voor het COS ingevuld. Allerlei vragen beantwoord over zijn gedrag. Allé, wordt ook een jaarlijks weerkerende - en deprimerende? - opgave...
Slotvraag: wat vinden jullie het leukst aan dit kind? (...) Bijna hadden we geantwoord: "Daar zijn we nu nog niet aan toe." maar we hebben de reactie Tom-mama genomen. Die is eigenlijk wel uniek én de bron van kracht voor mama om het telkens weer vol te houden.

Ondertussen is de Sint in het land, hoogdagen dus voor zus... Ze kijkt er, net als elk ander kind, enorm naar uit. Deze avond gezamelijk om 18.00 uur op Ketnet naar de heruitzending van zijn aankomst zitten kijken. Zalig en zo ontroerend...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage