26 oktober 2008

Winteruur

Tom sliep deze ochtend tot 8.00 uur wintertijd... dus eigenlijk tot 9.00 uur. Van een meevaller gesproken!
Dat was wel eventjes anders de nacht voordien want om 3.30 uur werd mama wakker van een jongetje dat heel veel plezier had in zijn kamer. Zijn bed stond iets te dicht bij de muur waardoor ie aan de schakelaar kon. Licht aan-licht uit-licht aan-licht uit... en lachen! Mama is in het donker heel kordaat op hem afgestapt, heeft hem nog eens goed ondergestopt zonder een woord te zeggen en toen was het stil. En het bleef stil tot rond 7.30 uur.
Zaterdagnamiddag kregen we hem niet stil voor zijn middagdutje. Een uur heeft hij liggen brabbelen en lachen in zijn bedje.
Vandaag, op bezoek bij vrienden, heeft ie dan weer wel twee uren gedut. Zo zie je maar... het wisselt met zijn dagen.

1 reacties:

Op 27/10/08 14:25 , Blogger great-luky zei...

Hey Tom en familie. ben hier nog eens goed komen doorlezen. Zeg een oplossing voor de slaapzak, wij hebben een ring aan de slapzak laten maken en dan een ring aan de sluiting en dat dan weer met een zweds slotje vastgemaakt. ze krijgt hem met geen stokken meer los. Als je wil, wil ik er wel eens een foto van maken en doorsturen. Ik hoor het wel. Applaus voor Tom dat hij zo flink stapt zeg, tof om horen. Die slaapuurtjes (alé wakkerre uurtjes) zijn hier verleden tijd. Ja de melatonine doet prima zijn werk en ben blij dat we toen de uitdaging aangegaan zijn om het medicijn te starten. We kunnen ongestoort op de kamer, ze wordt nimmer wakker.
We zijn ook op weekend geweest naar Ol fosse d'outh, maar zonder Luka, dat zien we nog niet zo goed zitten, om met haar een weekendje weg te gaan. Mss komend jaar, dan is ze weer wat ouder hé.
Een fijne herfstvakantie en grt

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage