24 januari 2008

Klaarwakker

...is ie nog steeds. Het is ondertussen 00:52 uur.

Begon de avond nogal moeilijk... niets was goed... leek wel of ie heel moe was. Bracht zelf een luier en alles leek erop dat ie wou gaan slapen. Had moeilijk maar goed gegeten... dus stond niets hem nog in de weg. Rond zeven uur in bed. (Normaal rond half acht).

Eens in bed was ie nog zeker een half uur wakker. Uiteindelijk toch stil...

En vanaf kwart voor tien was ie er. Klaarwakker...
Om halftwaalf er even uit en dan opnieuw het slaapritueel proberen... maar het is ondertussen 01.05 uur en hij is nog wakker.

2008 wordt het jaar van de melatonine, vrezen we... Nuja, we hebben het al die jaren kunnen uitstellen. Maar toch...

Eén slechte avond hoeft nog niets te betekenen... dat wel... en toch... Je wacht op het moment dat de slaapproblematiek zich doorzet. Let wel: je hóópt er niet op! Maar je weet dat het komt...


Update: om 01.30 uur nog maar es naar beneden gehaald. Iets te eten gegeven. De keuze gelaten om iets te drinken (wou ie niet). Om 2.00 uur terug naar bed.

2 reacties:

Op 24/1/08 19:48 , Blogger great-luky zei...

Hoikes, we zijn ook aan het overwegen voor de melatonine. We hebben wel twee weekjes geleden een topnacht gehad met Luka. ze had geslapen tot s'morgens half 8. We geloofden onszelf niet als we het vertelden tegen andere mensen. Zeer gelukkige ouders, haha, omdat je dochtertje eens doorsliep. Luka moet ook altijd uit bed, als ze wakker is, ze speelt, ze eet, ze drinkt en wordt na een twee tal uurtjes terug moe en gaat dan nog voor een uurtje slapen. Wakker is wakker bij haar en niks meer tegen te beginnen. Nu wachten we nog even af en bekijken het eens hoe het verloopt als ze naar school toe gaat. Ze gaat in begin nog wel deeltijds gaan, omdat ze haar slaap smiddags nog nodig heeft en die mogelijkheid is er daar niet. Ach we zullen wel zien. nog vele groetjes daar bij jullie.

 
Op 30/1/08 20:07 , Blogger Toms dagboek zei...

nu, we proberen er alleszins zo lang mogelijk mee te wachten; het lijkt een soort cyclus te zijn van goede en slechte nachten en zolang de goede nachten overheersen, houden we wel vol en wachten we met medicatie; hij zal ze nog lang moeten slikken want eens je ermee begonnen bent, durf je niet meer terug - dank voor je reactie

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage