28 december 2007

Plopsaland: een winter vol kriebels

Zoals beloofd: voor zus wordt het vandaag een grote dag.
Deze nacht sliep ze bij een nichtje (pyama-verjaardagspartijtje) en nou alweer weg voor een ander festijn: een dagje winter-Plopsaland met mama en papa. De idee van een winterversie viel tegen: geen nagemaakte sneeuw (ach, reclame kan zo mooi zijn) maar het geheel viel wel mee: buiten seizoen, dus niet teveel volk; ijzig kou en vuurtjes waar je je kon aan warmen; overal kerstmutsen en kerstversiering én Ketnet Freezz (toch wel nét te laat voor Mega Mindy zeker...) het werd alweer een buitengewone dag voor zus.
En Tom? Tja, die lieten we nog even bij de grootouders. Daar was ie gisteren al beland en daar slaapt ie - last-minute - nog een nachtje.

Dankzij een life-demonstratie van zus en papa in de Ketnettent krijgen papa en zus een Wii! Eindelijk wisten we mama te overtuigen. :-)

Morgen is ie weer thuis. Hoe leuk deze dag ook was - zus genóót met volle teugen - er blijft een leegte... je laat iemand achter. Even de klik maken: hij heeft zijn slaap nodig en hij zou er nog te weinig aan hebben... maar toch.

2 reacties:

Op 7/1/08 22:11 , Anonymous Anoniem zei...

Vandaag gelezen in het Laatste Nieuws: 'Britse Queen verzot op Wii van prins William'. Er zijn er dus nog meer die zot lopen van de Wii.
Groetjes uit Ronse

 
Op 11/1/08 17:24 , Blogger Toms dagboek zei...

Ondertussen is hij hier binnen. Al gemerkt? :-)

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage