15 april 2007

Boerderijvakantie

Dit weekend met de ouders van mama doorgebracht in de Westkanterhoeve in Oeren (Alveringem). Wilden we al lang eens doen... en nu is het er dus van gekomen.
Was vooral een "rustig-aan vakantie" met grootouders die niet gewoon zijn van op reis te gaan maar wel allebei van boerenafkomst zijn. De tijd nemen om te genieten van het landelijke leven, de zee ook... en van elkaar en nu eens niet in een jachtig tempo van kindjes afzetten en ophalen.
Zus genoot enorm van de dieren, de go-cart, de uitstap met de ezels, de rit op de tractor, eens 24/24 uren samen zijn met hààr pépé en oma,...
Tom genoot vooral van de vele wandelingen, het veel buiten zijn en de ritjes met de go-cart (meerijden met zus). De aanwezigheid van de dieren maakt op hem nog niet echt indruk. De zwiepende staart van de hond maakte hem wel aan het lachen. Dat beloonde de hond dan weer met likjes in zijn gezicht... iets wat ie niet echt wist te waarderen. Tom heeft het vreemd bed goed verdragen. Hij sliep er zeer goed: twee keer hebben we hem uit zijn middagdutje moeten halen en ook 's nachts sliep ie goed door.

Vriendelijk onthaal, zeer verzorgde maaltijden, een aanrader!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage