15 december 2006

Opnameteam

Om 5.00 uur was Tom wakker, badend in het zweet en alweer met koorts. Tja, lange tijd is ie goed geweest maar nu dus niet. Net vandaag dus niet...
(Nuja, er is nooit een 'beste moment' om ziek te zijn.)
Paniek bij temperaturen rond 38,5 % zit er niet echt meer bij. Eerst eens laten uitzieken en pas na een dag of twee zien of het blijft aanhouden. Die kereltjes zijn tot heel wat in staat op dit vlak.

Om 9.00 uur moesten we er zijn. Voor alle duidelijkheid: het betreft het intakegesprek voor de school en het semi-internaat waar Tom vanaf 29 januari naartoe gaat. (Later meer hierover).

Om practische redenen was de instelling reeds langer gekend. Dit brengt met zich mee dat we niet op zoek moesten gaan. Da's goed en niet goed: je doet dit niet voor je plezier enerzijds maar anderzijds kan je niet vergelijken...

Het inleidend gesprek verliep vlot. Het bezoek aan het klasje en de leefgroep is het meest aangrijpend. De eerst voorgestelde leefgroep hadden we liever anders. Nu maar hopen dat het die andere wordt: veel rustiger en dat is nu net wat onzen Tom nodig heeft.
Eén ding is duidelijk: prikkels genoeg! Nu maar hopen dat ie niet overgeagiteerd thuis komt.
Anderzijds is hij er wel aan toe om nieuwe dingen te leren. Wij ook trouwens...

Gemengde gevoelens. Weer een nieuwe omgeving... weg van het vertrouwde... weer andere mensen.

Nog even niet...


Update: 's avonds was de koorts helemaal weg.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage