08 april 2006

Zaterdag

Tom is gisteren zijn avond zeer slecht begonnen... Na zijn badje wou hij zijn flesje niet en dat is meestal een voorteken. Hij was doodmoe dus zonder eten naar bed. Om 22.00 uur was hij er terug. Hij wou zijn fles nog steeds niet. Een yoghourtje kon er maar half in... een beetje water... Terug naar bed en een half uur wenen... Nog niet goed... Een broek... Nog even geanimeerd tot ie weer tevreden was en over elven terug in bed. Heel even protest maar 't was vlug stil.
...tot 6.45 uur deze ochtend.

Na zijn middagslaapje en zijn fruitpap nog snel achter nieuwe schoenen. De veters waren versleten dus vond mama dat het tijd werd voor nieuwe schoenen.

Vanavond mag zus optreden op het Turngala. Eens benieuwd...

Update: De dag bestond dus vooral uit één zenuwachtig gedoe tussen de eerste repetitie in de voormiddag en het eigenlijke turngala. Zus heeft dat - in haar bescheiden niveau - heel goed gedaan met trotse ouders en grootouders als gevolg.
Tom had wel weer wat last van die alomtegenwoordige drukte en zenuwachtigheid en weende meer dan normaal. De babysit had wat meer moeite om hem in zijn bedje te krijgen en te houden maar al bij al viel de nacht goed mee. Tot zondag 6.30 uur, we mogen zeker niet klagen.
Zijn neusje begint weer te lopen...

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage