03 juli 2007

40

...graden koorts had ie deze namiddag. Dus mocht mama onverwijld met Tom naar huis. Even later klonk het verdict van de huisarts: vermoedelijk een virale infectie van maag en darmen. Tja, afgaande op de 'platte broeken' en zijn overgeven kon dat inderdaad wel eens juist zijn. Uitzieken dus... Gelukkig is papa morgen thuis. Da's alweer een dagje opvang geregeld.

Hoge koorts maken die kereltjes wel gemakkelijk... maar 't blijft altijd wel een beetje schrikken. Nu, we hebben nog niet veel problemen gehad deze winter en dit kwaaltje heeft ongeveer elk kind nu wel achter de rug.

Wel jammer voor hem want deze week is er de 'Vakantieweek' voor het semi-internaat. (Vervangt het kamp dat in oorsprong voorzien was). Heel wat vrijwilligers komen entertainment bieden. Zo was er gisteren nog een heuse 'Vlaamse kermis'. Tom kwam geschminkt als een poes (dat heeft ie precies goed toegelaten?) en met een kaart vol leuke stickers naar huis. Per activiteit kregen ze een sticker op de kaart. Hij had ook nog een prijsje mee. Zus toch wel een beetje jaloers... maar anderzijds zijn al zijn prijsjes nu nog voor haar dus dat is dan weer een meevaller. :-)

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage