19 maart 2006

Snotneus

Zondagavond... nog één postje voor het slapen gaan.

Slapen deed Tom dit weekend uitzonderlijk goed: zaterdag tot 7.15 uur en zondagochtend tot 6.45 uur maar toen we hem een beetje daglicht gaven, speelde ie gezellig in zijn bedje en konden we het toch rekken tot 7.30 uur. Ook zijn namiddagdutjes duurden gemiddeld anderhalf uur.

Zijn neusje laat echter weer vermoeden dat er nog maar eens een verkoudheid aan zit te komen. En hij greep ook alweer naar zijn oortje... Dat wordt dus weer een bezoekje aan de kinderarts en hopen dat we er vlug genoeg bij zijn. Want na die historie van die antibiotica...

Binnenkort mogen we nog eens een dagje UZ plannen: er dienen terug een aantal onderzoekjes te gebeuren (oren, ogen, gebit en bloed).

Oh ja, Tom drinkt al heel goed uit een gewone beker (dus niks drinktuit enz.). Handig!

2 reacties:

Op 25/3/06 13:16 , Blogger Cursief Huigje zei...

Af en toe kom ik terecht op Toms dagboek. Ik ben ervan overtuigd dat het niet alleen een mooi initiatief is voor alle ouders wiens kindje het Smith-Magenis Syndroom heeft, maar ook voor eenieder die op zijn eigen levensweg te maken krijgt met pijn, onzekerheden, verwarring, hoop ... Jullie verhaal, overigens vlot gelezen, brengt het verhaal van elke dag - met de leuke en verdrietige kantjes. Die eenvoudige dingen doen des te meer beseffen wat écht belangrijk is in een mensenleven: genegenheid, mensen om je heen, gezondheid en vriendschap.

 
Op 26/3/06 09:00 , Blogger Toms dagboek zei...

Dankjewel, Bart, voor je reactie. (Niet je eerste trouwens en dat is juist de meerwaarde van een blog). Je omschrijft heel goed de bedoeling van de site en het eraan gekoppelde weblog. We zijn blij dat het ook zo door de bezoekers begrepen wordt.
De bezoekersaantallen zijn niet spectaculair te noemen maar toch doet het ons iets dat mensen het verhaal van Tom de moeite waard vinden om regelmatig eens terug te komen.

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage